Wątek o przygotowaniach do zimy
Kupiłem Beczkę 40 Litrów za 35zł i 40 kg kapusty za 24 zł plus wyjazd na Zjazdową 1 kg soli i ukisiłem kapustkę na surówki, kapuśniak, bigos i pierogi na całą zimę jak znalazł (Polecam to rozwiązanie bo macie domy i jest gdzie beczkę trzymać w chłodnym miejscu)
W tym roku zaniedbałem ale w ubiegłym zrobiłem przeciery pomidorowe z 20kg pomidorów bezłykowych tych jajkowatych
chwalić się co kto zrobił na zimę
Jesienne przetwory
Jesienne przetwory
Shadow, CZP10F, Luger P08, TT Radom, S&W 38 spec, Bocek iż 27, Uzkon ZK10, 2xSzwedy, Tikka 223 REM Sporter, Stag, Mauser, Fair Bock,Mosin Buss lub jak kto woli obecnie BUOS, CZ457 Iż 27 sporting. I kupa prochu.
Re: Jesienne przetwory
Sam deptałeś?
Ja leniwa jestem. Jarek na razie grzybki zebrał i zrobił. Ja zebrałam pigwe. Jak Jarek zechce kupić lub wydestylować resztę składników to się poświęcę i tę twardą cholerę pokroję ...
Ja leniwa jestem. Jarek na razie grzybki zebrał i zrobił. Ja zebrałam pigwe. Jak Jarek zechce kupić lub wydestylować resztę składników to się poświęcę i tę twardą cholerę pokroję ...
Re: Jesienne przetwory
łapą ubijam rano i wieczorem
Shadow, CZP10F, Luger P08, TT Radom, S&W 38 spec, Bocek iż 27, Uzkon ZK10, 2xSzwedy, Tikka 223 REM Sporter, Stag, Mauser, Fair Bock,Mosin Buss lub jak kto woli obecnie BUOS, CZ457 Iż 27 sporting. I kupa prochu.